Studia stacjonarne
semestr 1
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | Żywienie wybranych grup ludności | dr Marta Rożniata | 02.07.2023 r. | 9.00 | BO.8 | |||
2. | Bezpieczeństwo żywności i zarządzanie jakością | dr Piotr Karpiski | 30.06.2023r. | 11.00 | A2.4 | 06.09.2023r. | 11.00 | A2,.4 |
3. | Żywności wygodna i funkcjonalne | dr Piotr Karpiński | 30.06.2023r. | 12.00 | A2.4 | 06.09.2023r. | 12.00 | A2.4 |
semestr 2
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | ||||||||
2. | ||||||||
3. | ||||||||
semestr 3
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||