Skład Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia:
- dr Joanna Chilińska - Prodziekan Wydziału Nauk o Zdrowiu; Przewodnicząca Komisji,
- dr Marta Żebrowska-Gamdzyk - Członek Komisji,
- dr Wioletta Pogroszewska - Członek Komisji,
- dr Patrycja Mościcka - Członek Komisji,
- dr Agata Gołębiewska - Członek Komisji,
- dr Piotr Karpiński - Członek Komisji,
- dr Tomasz Waldziński - Członek Komisji,
- dr Marta Rożniata - Członek Komisji,
- dr Joanna Masłowska - Członek Komisji,
- dr Ewa Waldzińska - Członek Komisji,
- dr Weronika Łuba-Arnista - Członek Komisji,
- dr inż. Milena Stachelska - Członek Komisji,
- mgr inż. Joanna Krawczyk-Deptuła - Członek Komisji,
- Anna Skorupska - przedstawiciel studentów wskazany przez Samorząd Studencki AŁ.
Raport pokontrolny PKA kierunku studiów Technologia żywności i żywienie człowieka
Roczny raport samooceny z realizacji zapewniania jakości kształcenia w roku akademickim 2022 2023
Roczny raport samooceny z realizacji zapewniania jakości kształcenia w roku akademickim 2021 2022