- Procedura dyplomowania
- Załącznik nr 1. Wzór strony tytułowej pracy inżynierskiej
- Załącznik nr 4d. Format pracy inżynierskiej dla kierunku bezpieczeństwo i certyfikacja żywności I stopnia
- Załącznik nr 6. Przebieg egzaminu dyplomowego
- Załącznik nr 7. Procedury składania, archiwizowania oraz kontroli antyplagiatowej prac dyplomowych w ANSŁ w Łomży (Załącznik do Zarządzenia Rektora Nr 44/2022)
- Załącznik nr 8. Procedura objęcia pracy dyplomowej klauzulą poufności (Załącznik do Zarządzenia Rektora Nr 33/2018)
- Załącznik nr 9. Wytyczne w zakresie organizacji i trybu przeprowadzania egzaminów dyplomowych (Załącznik 1 do Zarządzenia Rektora Nr 55/2021)
- Załącznik nr 10. Wytyczne dla studentów i promotorów w zakresie weryfikacji poprawności formalnej prac dyplomowych
Kontakt
Dziekanat
ul. Akademicka 14
pokój nr 330 (III piętro)
Sprawy studenckie
tel. 86 216 82 70
Plany zajęć:
tel. 86 2168276
dziekanat@al.edu.pl
Sekretariat Wydziału
ul. Akademicka 14
pokój nr 328 (III piętro)
tel. 86 215 66 07
sekretariatwnoz@al.edu.pl