- Harmonogram egzaminów dyplomowych na kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności studia I stopnia w roku akademickim 2025 2026 (pdf)
- Procedura dyplomowania Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności informacje dla studenta (pdf)
- Szczegółowe zasady procesu dyplomowania na kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, Technologia żywności i żywienie człowieka (pdf)
- Załącznik nr 1. Wzór strony tytułowej pracy inżynierskiej (docx)
- Załącznik nr 4d. Format pracy inżynierskiej dla kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności I stopnia (pdf)
- Załącznik nr 6. Przebieg egzaminu dyplomowego (pdf)
- Załącznik nr 7. Procedury składania, archiwizowania oraz kontroli antyplagiatowej prac dyplomowych w ANSŁ w Łomży (Załącznik do Zarządzenia Rektora Nr 44/2022) (pdf)
- Załącznik nr 8. Procedura objęcia pracy dyplomowej klauzulą poufności (Załącznik do Zarządzenia Rektora Nr 33/2018) (pdf)
- Załącznik nr 9. Wytyczne w zakresie organizacji i trybu przeprowadzania egzaminów dyplomowych (Załącznik 1 do Zarządzenia Rektora Nr 55/2021) (pdf)
- Zagadnienia do Egzaminu Dyplomowego obowiązujące na kierunku Bezpieczeństwo i Certyfikacja Żywności, studia stacjonarne I stopnia (pdf)
Kontakt
Dziekanat
ul. Akademicka 14
pokój nr 330 (III piętro)
Sprawy studenckie
tel. 86 216 82 70
Plany zajęć:
tel. 86 2168276
dziekanat@al.edu.pl
Sekretariat Wydziału
ul. Akademicka 14
pokój nr 328 (III piętro)
tel. 86 215 66 07
sekretariatwnoz@al.edu.pl
