Rekrutacja na semestr zimowy roku akademickiego 2024/2025:
Kierunki:
- Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności I stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
- Dietetyka I stopnia, tryb stacjonarny;
- Fizjoterapia studia jednolite magisterskie, tryb stacjonarny;
- Kosmetologia I stopnia, tryb stacjonarny;
- Pielęgniarstwo I i II stopnia, tryb stacjonarny;
- Technologia żywności i żywienie człowieka I stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
- Wychowanie fizyczne I stopnia, tryb stacjonarny;
Nabór I - rekrutacja podstawowa:
- od 27-05-2024 r. do 18-07-2024 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 19-07-2024 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 22-07-2024 r. do 02-08.2024 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 06-08-2024 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór II - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w I naborze):
- od 07-08-2024 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 30-08-2024 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 02-09-2024 r. do 13-09-2024 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu; - 17-09-2024 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór III - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w II naborze):
- od 02-09-2024 r. do 15-09-2024 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 16-09-2024 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 17-09-2024 r. do 20-09-2024 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia. Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu;
- 23-09-2024 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Rekrutacja na semestr letni roku akademickiego 2024/2025:
Kierunki:
- Technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
Nabór I - rekrutacja podstawowa:
- od 02-01-2025 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 24-01-2025 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 27-01-2025 r. do 04-02-2025 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 05-02-2025 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór II - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w I naborze):
- od 06-02-2025 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 12-02-2025 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 13-02-2025 r. do 21-02-2025 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu; - 24-02-2025 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.