Rekrutacja na semestr zimowy roku akademickiego 2025/2026:
Kierunki:
- Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności I stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
- Dietetyka I stopnia, tryb stacjonarny;
- Fizjoterapia studia jednolite magisterskie, tryb stacjonarny;
- Kosmetologia I stopnia, tryb stacjonarny;
- Pielęgniarstwo I i II stopnia, tryb stacjonarny;
- Technologia żywności i żywienie człowieka I stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
- Wychowanie fizyczne I stopnia, tryb stacjonarny;
Nabór I - rekrutacja podstawowa:
- od 26-05-2025 r. do 17-07-2025 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 18-07-2024 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 21-07-2025 r. do 01-08.2025 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 05-08-2025 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór II - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w I naborze):
- od 06-08-2025 r. do 31-08-2025 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 01-09-2025 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 02-09-2025 r. do 09-09-2025 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 10-09-2025 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór III - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w I i II naborze):
- od 11-09-2025 r. do 16-09-2025 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 17-09-2025 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 18-09-2025 r. do 25-09-2025 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 26-09-2025 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Rekrutacja na semestr letni roku akademickiego 2025/2026:
Kierunki:
- Technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia, tryb stacjonarny i niestacjonarny;
Nabór I - rekrutacja podstawowa:
- od 02-01-2026 r. do 27-01-2026 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 28-01-2026 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 29-01-2026 r. do 04-02-2026 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 05-02-2026 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.
Nabór II - rekrutacja uzupełniająca (w przypadku niewypełnienia limitu miejsc w I naborze):
- od 06-02-2026 r. do 17-02-2026 r. - Rejestracja w systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (IRK) oraz wniesienie opłaty rekrutacyjnej;
- 18-02-2026 r. - Udostępnienie informacji kandydatom o zakwalifikowaniu się do przyjęcia na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych;
- od 19-02-2026 r. do 24-02-2026 r. - Przyjmowanie kompletu wymaganych dokumentów od kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia.
Dokumenty powinny być dostarczone do właściwego Dziekanatu - 25-02-2026 r. - Ogłoszenie informacji o przyjęciu na studia w systemie IRK na osobistych kontach rejestracyjnych.